Om oss

Espira Dragerskogen åpnet i aug. 2007 og har plass til ca. 80 barn, fordelt på 4 avdelinger. Det er Snublefot (0-3 års avd.), Lillefot (0-3 års avd.), Rockefot (3-6 års avd.) og Storefot (3-6 års avd). Vår grunnbemanning består av 17 årsverk . Vi har 2 pedagoger pr avdeling, samt 2 fagarbeidere/pedagogiske medarbeider. I perioder har vi også ekstra assistenter, studenter og andre som trenger arbeidspraksis.

Barnehagen ligger i flotte omgivelser i forbindelse med boligfeltet Dragerskogen Nord, sør for Raufoss sentrum. Vi har tilgang til naturområder like utenfor gjerdet. Dette gir oss muligheten for spennende utflukter for både små og store barn. Vi har fått laget to egne gapahuker. Det er en kort gåtur ned til dem i skogen nedenfor barnehagen. Her trives både små og store veldig godt.

 

Personvern og cookies