Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Dragerskogen du er mest fornøyd med?

«Dragerskogen er en flott barnehage med blide og kunnskapsrike, vennlige medarbeidere. Barnet mitt liker seg i barnehagen. Dagene er varierte med mye utelek, noe innelek, turer til gapahuk, turer i skog og mark. Noe vi verdsetter høyt er matordningen. Frokost, lunsj og frukt på tre tider spredt utover dagen. Bursdager blir feiret med flagging, sunne smoothier eller oppskåret frukt. Det synges sanger som barna traller på hjemme. Koselig.»

«Jeg er mest fornøyd med de ansattes kompetanse og hvordan de snakker til og hvordan jeg opplever at barna blir sett og hørt.»

«Måten vi blir møtt, uansett hvem som tar imot. Vi føler oss veldig velkommen og føler de er glade for å se oss. Kjempefornøyd med tilbakemeldinger. Vårt barn er tydelig glad i barnehagen og gleder seg til å reise hver dag. Det er det viktigste for oss.»

«Varme gode trygge voksne som lever opp til forventningene! Her er det virkelig sol ute og sol inne.»

«Mine barn gleder seg til å gå i barnehagen. Vi ser en flott utvikling på dem, både språklig, og på andre områder. De ansatte er alltid blide, og jeg har en følelse at de liker å jobbe der, noe som gjør meg trygg på at mine barn blir godt tatt vare på gjennom dagen.»

Personvern og cookies